Wydrukuj tę stronę
niedziela, 12 lipiec 2020 09:41
KATALOG PIEKARNICZO-CUKIERNICZE TECHNOLOGIE 2016/2017
Napisał
jakub
wielkość czcionki
Zmniejsz czcionkę
Powiększ czcionkę
Skomentuj jako pierwszy!
Oceń ten artykuł
1
2
3
4
5
(1 głos)
Przeczytasz w: 0 min
Czytany
1117
razy
Tweet
Dział:
KATALOG PC - WYDANIA PDF
Etykiety
PIEKARNICTWO
CUKIERNICTWO
WYDANIA
PDF
jakub
Najnowsze od jakub
Zostań Aquaphorianinem – nowa misja i kampania reklamowa marki AQUAPHOR
Zjawisko marnotrawstwa żywności w skali przemysłu mięsnego
Polskie drobiarstwo wolne od wirusa grypy ptaków
Wyzwania i szanse sztucznej inteligencji (AI) w przemyśle mięsnym
Współpraca branży mleczarskiej z uczelniami
Artykuły powiązane
Czasopismo MIĘSNE TECHNOLOGIE ZIMA 2023/24
MIĘSNE TECHNOLOGIE 3/2023
MIĘSNE TECHNOLOGIE 2/2023
MLECZARSKIE TECHNOLOGIE 2/2023
MLECZARSKIE TECHNOLOGIE 2/2022