Wydrukuj tę stronę
niedziela, 25 październik 2020 14:31
MIĘSNE TECHNOLOGIE 3/2020 - JESIEŃ
wielkość czcionki
Zmniejsz czcionkę
Powiększ czcionkę
Skomentuj jako pierwszy!
Przeczytasz w: 0 min
Ostatnio zmieniany poniedziałek, 25 styczeń 2021 10:35
Tweet
Dział:
Wydania w wersji elektronicznej
Etykiety
WYDANIA
PDF
MIĘSNE TECHNOLOGIE
jakub
Najnowsze od jakub
Polskie drobiarstwo wolne od wirusa grypy ptaków
Wyzwania i szanse sztucznej inteligencji (AI) w przemyśle mięsnym
Współpraca branży mleczarskiej z uczelniami
W sklepach jaja tańsze niż u producentów!
Postrzeganie mleka i produktów mlecznych przez pokolenie „Z”
Artykuły powiązane
Polskie drobiarstwo wolne od wirusa grypy ptaków
Wyzwania i szanse sztucznej inteligencji (AI) w przemyśle mięsnym
Klucz do przemysłowego smażenia i gotowania
Wiodący na rynku tunel spiralny do mrożenia został jeszcze ulepszony: poznaj najnowszą wersję tunelu GC70
Czasopismo MIĘSNE TECHNOLOGIE ZIMA 2023/24