Wydrukuj tę stronę
poniedziałek, 24 sierpień 2020 13:05
MIĘSNE TECHNOLOGIE 2/2020 - LATO
wielkość czcionki
Zmniejsz czcionkę
Powiększ czcionkę
Skomentuj jako pierwszy!
Przeczytasz w: 0 min
Ostatnio zmieniany piątek, 26 maj 2023 15:34
Tweet
Dział:
Wydania w wersji elektronicznej
Etykiety
PDF
WYDANIA
jakub
Najnowsze od jakub
Możliwości wykorzystania rozdrobnionego mięsa z łososi
Amerykanie liczą straty z powodu HPAI
Greenwashing w branży mięsnej - jest wyrok sądu
Kebab z wysokojakościowym alginianem
Nowe przepisy UE w sprawie redukcji ilości plastikowych opakowań
Artykuły powiązane
Czasopismo MIĘSNE TECHNOLOGIE ZIMA 2023/24
MIĘSNE TECHNOLOGIE 3/2023
MIĘSNE TECHNOLOGIE 2/2023
MLECZARSKIE TECHNOLOGIE 2/2023
MLECZARSKIE TECHNOLOGIE 2/2022