Wydrukuj tę stronę
wtorek, 01 czerwiec 2021 14:51
RYBNE TECHNOLOGIE 1/2021
wielkość czcionki
Zmniejsz czcionkę
Powiększ czcionkę
Skomentuj jako pierwszy!
Przeczytasz w: 0 min
Ostatnio zmieniany środa, 18 sierpień 2021 10:04
Tweet
Dział:
Wydania w wersji elektronicznej
Etykiety
RYBNE TECHNOLOGIE
PDF
CZASOPISMO
jakub
Najnowsze od jakub
Możliwości wykorzystania rozdrobnionego mięsa z łososi
Amerykanie liczą straty z powodu HPAI
Greenwashing w branży mięsnej - jest wyrok sądu
Kebab z wysokojakościowym alginianem
Nowe przepisy UE w sprawie redukcji ilości plastikowych opakowań
Artykuły powiązane
Możliwości wykorzystania rozdrobnionego mięsa z łososi
Czasopismo MIĘSNE TECHNOLOGIE ZIMA 2023/24
Chłodzenie czy mrożenie? Porównanie jakości ryb podczas przechowywania
MIĘSNE TECHNOLOGIE 3/2023
Wszystkie ręce na pokład! Lidl, Kaufland, FRoSTA wśród laureatów prestiżowych nagród MSC