Wydrukuj tę stronę
sobota, 17 lipiec 2021 10:04
MIĘSNE TECHNOLOGIE 2/2021
wielkość czcionki
Zmniejsz czcionkę
Powiększ czcionkę
Skomentuj jako pierwszy!
Przeczytasz w: 0 min
Ostatnio zmieniany środa, 26 styczeń 2022 12:10
Tweet
Dział:
Wydania w wersji elektronicznej
Etykiety
MIĘSNE TECHNOLOGIE
WYDANIA
PDF
jakub
Najnowsze od jakub
Możliwości wykorzystania rozdrobnionego mięsa z łososi
Amerykanie liczą straty z powodu HPAI
Greenwashing w branży mięsnej - jest wyrok sądu
Kebab z wysokojakościowym alginianem
Nowe przepisy UE w sprawie redukcji ilości plastikowych opakowań
Artykuły powiązane
Greenwashing w branży mięsnej - jest wyrok sądu
Kebab z wysokojakościowym alginianem
Zjawisko marnotrawstwa żywności w skali przemysłu mięsnego
Polskie drobiarstwo wolne od wirusa grypy ptaków
Wyzwania i szanse sztucznej inteligencji (AI) w przemyśle mięsnym