WIADOMOŚCI Z BRANŻY MLECZARSKIEJ
NAJNOWSZE ARTYKUŁY
Dlaczego warto jeść lody? Właściwości zdrowotne lodów
Przekonanie konsumentów o korzystnym wpływie...
Wakacje pozwoliły odrobić branży lodziarskiej straty z wiosny. Obroty były wyższe od spodziewanych
Lockdown na początku sezonu wiosennego nie...
Sezon na lody z powodu pandemii wystartował z opóźnieniem. Upały i odmrażanie gospodarki zwiększają popularność lodów na patyku i w rożku
Ograniczona możliwość przemieszczania się i...
Polacy jedzą lody na potęgę. W upalne dni najchętniej sięgają po lody na patyku
Rośnie sprzedaż lodów. Polacy sięgają po nie nie...
Lody coraz bardziej innowacyjne. Polacy opracowują ekologiczną metodę produkcji lodów mniej kalorycznych, a przy tym odpowiednich dla wegan i alergików
Producenci lodów stawiają na innowacje. Na rynku...
Producenci lodów czekają na rozmrożenie gospodarki i otwarcie gastronomii. Na razie wzrosła sprzedaż w sklepach
Mniejsza sprzedaż lodów w gastronomii i wzrost...
Papier i szkło - opakowania do żywności od zawsze
Produkcja opakowań, materiałów opakowaniowych i...
Trendy na rynku opakowań produktów mleczarskich wysokiej jakości
W ostatnich latach obserwuje się dynamiczny...
Innowacje TREPKO
Każdy projekt jest rozpatrywany indywidualnie,...
Znaczenie opakowania w sprzedaży produktów mleczarskich
Opakowania stanowią nieodłączny element...
Lody rzemieślnicze – niedościgniony wzór smaku
Polski rynek lodów charakteryzuje się dużą...
Innowacje w opakowaniach mleka i produktów mleczarskich
Mleko i produkty mleczne wymagają opakowania...